Ga direct naar inhoud

MICASIA CASHBACK-ACTIE

Krijg € 15 terug voor je foto's en video's!

Jouw inspiratie wordt door ons beloond: deel je micasia-product met de rest van de wereld en maak er een foto en video van. Bij publicatie ontvang je 15 euro van het aankoopbedrag terug.

Bij micasia houden we van foto's en zijn we op zoek naar echte inspiratie van onze klanten. Of je nu thuis of op kantoor bent, inspireer de rest van de wereld met je foto en video voor creatieve ideeën. Hoe beter de opname, hoe groter de kans dat wij hem publiceren en je van ons 15 euro terugkrijgt.

Zo simpel is het:

Stuur ons een leuke foto/video van je nieuwe Micasia-product. Bijzonder interessant als inspiratie zijn voor-en-na vergelijkingen en video-opnamen van de toepassing/verlijming van onze producten. Er zijn 2 manieren om ons de opname(s) te bezorgen. Per formulier of via Facebook. Je kunt er hieronder meer over lezen.

Eisen & tips:

Toon het Micasia-product zo interessant en aantrekkelijk mogelijk door de functies bijsnijden en perspectief te gebruiken. Het product moet gemakkelijk herkenbaar zijn, maar toch in de ruimte worden getoond met achtergrond/sfeer/kamer.

Let op het volgende wanneer je de inzending indient:

Hoe beter de opname, hoe groter de kans dat wij hem publiceren en je van ons 15 euro terugkrijgt. Maar maak je geen zorgen, je hoeft geen professional te zijn of een camera te bezitten. Je kunt ook zeer goede foto's en video's maken met de mobiele telefoon.

Belangrijk: Foto's moeten ten minste 1080 x 1080 pixels zijn en video's ten minste 1920 x 1080 pixels.

Hier zijn een paar algemene tips:

  • Zorg dat het licht goed is: Maak gebruik van daglicht en laat je kamers stralen.
  • Gebruik geen flits: Dit voorkomt ongewenste reflecties.
  • Houd rekening met privacy: Laat alleen zien wat je wilt laten zien op het internet.
  • Inspireer met je stijl: Laat jouw stijl van zijn beste kant zien en inspireer onze community.

Dus, waar wacht je nog op? Doe mee, inspireer anderen en krijg 15 euro terug!

Zoals eerder al kort werd vermeld: er zijn verschillende manieren om je opname aan ons te sturen. Uploaden via het formulier of via We-Transfer.

Stuur foto en video via formulier

1. Jouw gegevens voor de bestelling
Uw order-ID vindt u in de bestel- en verzendbevestiging (bijv. #MINL00001234)
2. Foto en video uploaden
Bestand uploaden
— of deel de bestandslink (Dropbox, WeTransfer, ...) —
Waarom heb je precies voor dit product gekozen? Wat is jouw persoonlijke decoratietip voor onze community?

Link voor bestanden van meer dan 35 MB

Je hebt een langere video gemaakt (bijvoorbeeld van de toepassing/verlijming)? Prima! Voeg de downloadlink toe in het commentaarveld of stuur ons de bestand(en) bijv. via We-Transfer. Het is belangrijk dat je ons jouw order-ID (bijv. #MI00001234) als bericht stuurt, zodat wij de video kunnen toewijzen.